Legkorszerűbb szoftverrendszerekkel dolgozunk

Annak érdekében, hogy mindig és maximálisan az aktuális törvények szerint kezeljük a munkaügyi adatokat, a béreket, adókat és járulékokat, a legkorszerűbb XL Személyi Ügyviteli Szoftvereket használjuk munkánk során. Ezekkel a rendszerekkel több százezer dolgozó bérét számfejtik országszerte.

Amennyiben cégük használ saját munkaügyi rendszert, akkor az Ön elképzelései szerinti laza vagy szorosabb integráció is megvalósítható az XL-Bér és a munkaügyi program között. Ebben az esetben csak annyit használunk az XL Személyi Ügyviteli Rendszerből, amennyire a bérszámfejtéshez és TB-elszámoláshoz szükség van.

 

 

Ön távolról is hozzáférhet a munkaügyi- és béradatokhoz

Az XL-Bér rendszert és annak más moduljait nem csak mi használjuk munkánk során, de Megbízóink munkatársainak is díjmentes szoftverhasználatot biztosítunk. Így Ön és megbízott munkatársai úgy tekinthetnek be a szükséges munkaügyi, bér, cafeteria vagy más adatokba, mintha egy irodában lennének az Ügyvitel Port munkatársaival.

 

WEB-es munkaidő alkalmazás

Bizonyos funkciókhoz szükség lehet arra, hogy dolgozóik távolról is képesek legyenek munkaügyi információkat beküldeni. Az XL Online Munkaidő Nyilvántartó alkalmas arra, hogy a dolgozók például távolléteket jelenthessenek be vagy szabadságot kérjenek. Cégük munkaügyi munkatársának rálátása van ezekre az információkra, így azonnal tájékozottá válhat a dolgozók jelenléti és távolléti adataival.

 

Az adatok biztonsága

Az XL Személyi Ügyviteli Szoftverrendszer adatbázisai MS-SQL alapúak és meglehetősen biztonságosak. Az általunk kezelt béradatok teljes technikai biztonságban vannak, az adatok rendszeresen és automatikusan mentésre kerülnek. Megállapodásainkban felelősséget vállalunk azért is, hogy személyes vagy bizalmas adataik nem kerülnek jogosulatlan személyekhez.

 

Sebesség, nyomtatványok, lekérdezések

Nem elhanyagolható számunkra, hogy Ön mindent határidő előtt megkapjon. Azért is választottuk az XL Bér rendszert, mert hihetetlen gyorsan képes több tízezer dolgozó bérét és társadalombiztosítási elszámolását képes ellátni maximális törvényi megfeleléssel.

Minden, a szakmánkban előforduló lekérdezést és nyomtatást gyorsan végzünk és juttatunk el Önhöz. Az XL-Bér Általános Lekérdező Moduljának segítségével még az Ön egyedi igényeinek megfelelő nyomtatványok adatlapok előállítására is készségesen teszünk eleget.

 

Üzenjen nekünk!

 


 

Adatvédelmi nyilatkozat: Az adatlap kitöltésével Ön hozzájárul ahhoz, hogy a New Commentor Kft. nyilvántartsa ezen adatait, s ajánlatot vagy a szolgáltatásról ismertető anyagokat küldjön. A későbbiekben Önnek módja van a leiratkozásra.