Ezért ne számfejtsen vagy könyveljen egy cég saját magának!

Bérszámfejtés

A bérszámfejtés kívül esik a legtöbb cég alaptevékenységének területén. A bérszámfejtés és TB-elszámolás kiszervezéssel a cég vezetői az alaptevékenységre koncentrálhatnak. A bérszámfejtés kis körültekintéssel átadásra kerülhet egy a bérszámfejtésre specializálódott szervezetnek.

 

Bővebben...

 

Az Ön igényei szerint, gyorsan és időben könyvelünk és bért számfejtünk

Hozzáértően kezeljük a könyvelést és bérszámfejtést. 

Nem számít, hogy az Ön cégénél hány munkatárs dolgozik és ők milyen besorolásban vannak, mert az mi, az Ügyvitel Portnál pontosan azokat a szolgáltatásokat nyújtjuk Önnek a humán ügyvitel területén, amelyekre szüksége van!

Bővebben...

 

 

 

Ha cégüknél történik a bérszámfejtés és a TB-elszámolás, akkor cége a következő terheket és szerteágazó feladatokat vette a nyakába:

 

A bérszámfejtés felelőssége az ön cégére hárul.

Bármilyen tévedés miatt az ön cége kapja a büntetést.

Egy vagy több bérszámfejtő bér- és járulékterheit is fizetnie.

Bérprogramot és TB-elszámolási szoftvert is kell vennie.

Gondoskodnia kell a bérszámfejtők továbbképzéséről.

A bérprogram törvényváltozási szoftverfrissítéseit is fizetnie kell.

HR vezetőjének állandóan figyelnie a jogszabályi környezet változásait.

A kelleténél több számítógépre lesz szüksége.

Több irodai helyet és irodaeszközöket fog használni.

Szakkönyveket és aktuális törvényeket tartalmazó adatbázisokat kell vennie.

 

Miért is kockáztatna a munkahelyi bérelszámolással, ha kiszervezéssel sokkal tervezhetőbb a személyi ügyvitel biztonsága?

 

Kiszervezés

Ha kiszervezi a bérszámfejtést, akkor nem terheli cégét bérszámfejtők bér- és járulék költségével, a továbbképzés költségeivel. Iroda rezsi költségeket takaríthat meg számítógépek, hálózatok, adathordozók, nyomtatók, egyéb irodai felszerelések, irodaszerek, energia formájában. Kevesebb lesz az eszközök amortizációja, megspórolja a bérszámfejtő program bevezetési költségét, licenc díját és a szoftver-frissítéseket is. Nem lesz szükség a humán ügyvitel belső szakmai ellenőrzésére.

 

Természetesen előnyei is vannak annak, ha a bérszámfejtést saját dolgozóival oldja meg. Önnek kell mérlegelni, hogy megéri-e a fenti hátrányok ellenére. A tapasztalat az, hogy sok cégnél a bérszámfejtést érdemesebb inkább kiszervezni.

 

Kérdezzen tőlünk, hogyan végeznénk az Ön bérszámfejtését!

 


 

Adatvédelmi nyilatkozat: Az adatlap kitöltésével Ön hozzájárul ahhoz, hogy a New Commentor Kft. nyilvántartsa ezen adatait, s ajánlatot vagy a szolgáltatásról ismertető anyagokat küldjön. A későbbiekben Önnek módja van a leiratkozásra.

 

Legkorszerűbb szoftverrendszerekkel dolgozunk

Annak érdekében, hogy mindig és maximálisan az aktuális törvények szerint kezeljük a munkaügyi adatokat, a béreket, adókat és járulékokat, a legkorszerűbb XL Személyi Ügyviteli Szoftvereket használjuk munkánk során. Ezekkel a rendszerekkel több százezer dolgozó bérét számfejtik országszerte.

Amennyiben cégük használ saját munkaügyi rendszert, akkor az Ön elképzelései szerinti laza vagy szorosabb integráció is megvalósítható az XL-Bér és a munkaügyi program között. Ebben az esetben csak annyit használunk az XL Személyi Ügyviteli Rendszerből, amennyire a bérszámfejtéshez és TB-elszámoláshoz szükség van.

 

Bővebben...